Translate

niedziela, 29 czerwca 2014

WARSZTATY KULINARNE Z TOMASZEM MICHALCEM - LETNIE GOTOWANIE Z WŁOSKIMI OLIWAMI








Sałatka z cieciorki , truskawek, cytryny, bukietu młodych sałat z sezamowym sosem 
i oliwy extra vergine Santa Tea monocultivar Leccino 










Pieczeń wieprzowa w musztardzie Dijon , w orzeszkach laskowych podawana z wiosennymi warzywami i toskańską oliwą extra virgine 






Pasta fresca z pesto z pistacji , świeżym szpinakiem , pomidorkami sautes i oliwą extra vergine  Liguria









Polenta z ziołowymi pulpecikami , sosem pomidorowym , młodymi warzywami 
i oliwą extra virgine Rocca di Cervaia












Wiosenne risotto z parmigiano , świeżym tymiankiem , białym winem i oliwą extra vergine DOP Umbria









Tarteletki z nadzieniem ze słodkich ziemniaków , czarnej czekolady i oliwą extra vergine Sambuchi 


























Brak komentarzy: