Translate

wtorek, 27 maja 2014

MAJOWA KUCHNIA ROŚLINNA warsztaty kulinarne z Martą Dymek


Wspaniała pogoda w ostatnią niedzielę sprzyjała wyjazdowi do Wrocławia na wegańsko- wegetariańskie warsztaty z Martą Dymek autorką bloga Jadłonomia . Program warsztatów zapowiadał się bardzo ciekawie , i nie zawiodłam się . Nowe smaki , dużo inspiracji i przekonania ,że przejście na zieloną stronę mocy było właściwym krokiem .
Menu:

-roladki z cukinii z suszonymi pomidorami i bazylią


- roladki z cukinii pietruszkowym twarożkiem 


  nerkowcowym



- roladki z cukinii z miętowym twarożkiem nerkowcowym



- sałata z rukoli i karmelizowanych migdałów z pudrem


truskawkowym



- pizza z twarożkiem nerkowcowym, porami i szparagami



- szparagi z syropem pomarańczowym i miętową solą


 - panna cotta kokosowo - kardamonowa z różanym sosem 


truskawkowym


- bita śmietana kokosowa z migdałami i pudrem 

rabarbarowym




- kokosowy shake z zielonego groszku





































































Prześlij komentarz