W dużym garnku podgrzewamy oliwę , podsmażamy cebulę i czosnek , dodajemy chili i seler. Dolewamy wino i pomidory . Do gorącego sosu wsypujemy wypłukane mule. Mieszamy potrząsając garnkiem . Kiedy mule otworzą się pod wpływem ciepła podajemy z chrupiącą bagietką - koniecznie . Posypujemy na koniec natką pietruszki . Czas przygotowania ok 15 min - koszt ok 15 zł
Translate
wtorek, 10 lutego 2015
Mule w winnym sosie
W dużym garnku podgrzewamy oliwę , podsmażamy cebulę i czosnek , dodajemy chili i seler. Dolewamy wino i pomidory . Do gorącego sosu wsypujemy wypłukane mule. Mieszamy potrząsając garnkiem . Kiedy mule otworzą się pod wpływem ciepła podajemy z chrupiącą bagietką - koniecznie . Posypujemy na koniec natką pietruszki . Czas przygotowania ok 15 min - koszt ok 15 zł
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz